joulukalenteri kissalle

Mitä Joululahjaksi kissalle?

Joulu on ihanaa aikaa, perheen yhteistä aikaa. Jouluun kuuluu lahjat, vaikkakin lahja olisi pieni muistaminen. Moni haluaa muistaa ja hemmotella jouluna myös rakkaita lemmikkejä.

Vaihtoehtoja lahjaksi on paljon. Kissoille sopivia lahjoja saa joka kukkarolle sopivaksi. Herkuista saa edullisen, makoisan lahjan. Jos haluua panostaa, voi kissalle hankkia ihanan lepopaikan tai raapimispuun.

Sätkivä kalalelu on super suosikki. Jos omalla kissalla ei tätä vielä ole, on tässä loistava lahja idea kissalle!

Sätkivässä kalassa on on/off nappi, josta saat kalaan vauhtia. Kala sätkii ja näin hyppii edestakaisin holtittomasti. Tämä stimuloi kissan luontaista metsästysvaistoa ja on näin useimman kissan mieleen.

Kala on ladattavissa usb:n kautta, joten pattereita et tähän  tarvitse. Näin lelu on myös turvallinen kissalle. Akun voi tarvittaessa poistaa, jos kala kaipaa pesua.

Kissan sänkyä, tyynyjä ja petejä löytyy perinteisiä ja hauskoja, jokaiseen makuun jotakin. Kissat viihtyvät piilossa ja rakastavat käpertyä koloihin. Siksi kannattaa valita pesä, peti sellainen jossa on mahdollista käpertyä. Kissan petiä valitessa kannattaa miettiä haluuko sen pestä joskus. Kaikki pedit ei sovellu pesukoneeseen. Karvat ja irtolian voi toki pyyhkiä rätilläkin. 

Pääkuvassa näkyvän joulukalenterin löydät Coolshopin valikoimasta täältä.

Kissat rakastavat kiipeilyä ja korkealla olemista. Raapimispuu on usein kissan lempipaikka. Kissat pitävät kynsien teroittamisesta ja onkin ihanaa kun heillä on oma paikka siihen. Näin säästyy myös verhot ja muut huonekalut. 

Raapimispuita on laaja, edullinen ja laadukas valikoima Hobbyhallin valikoimissa. Raapimispuita löytyy yhdelle kissalle ja isompia, monen kissankin käyttöön sopivia. Korkeuksia raapimispuissa on useampia, kattoon asti tulevia ja pienempiä, kaikkea siltä väliltä. Kissan raapimispuu on todella monivuotinen kaveri. Joten vaikka hankintahinta on korkea, saa siitä iloa moniksi vuosiksi. Parhaimmillaan jopa koko kissan eliniän. 

Loistava raapimispuu yhdelle tai kahdelle kissalle. Hintaa n. 50€ Kaunis, yksinkertaine ja edullinen raapimispuu sopii pieneenkin kotiin. 

Todellista luxusta yhdelle tai useammalle kissalle saa n. 120€ hintaan. Joten hinta laatusuhde on varsin kohdallaan. 

Matsmart pelastaa mm. päiväys tai pakkausvirheisiä tuotteita.  Heidän valikoimansa vaihtelee usein joten kannattaa kurkata josko löytäisi omalle lemmikille mieluisia ruokia. 

Kissat  useimmiten rakastavat lihaisia ruokia. Heitä on helppo hemmotella ruuan kanssa. Toki kannattaa muistaa liikunnan ja ruuan tasapaino. Mutta kyllä kissatkin kaipaavat hemmoittelua ja vaihtelua ruokaansa, joten oivan lahja idean kissalle saat ruuista. 

Kissoille leluja on tarjolla paljon. Erilaisia aktivointi leluja jotka haastavat kissan ongelmanratkaisua ja näin tekevät touhusta mielekästä. Osaan leluista voi piilottaa herkkuja tai ruokaa, osaan kissan minttua tai vaikka lempi lelun .

Petster on kasvava pohjoismainen eläinten tavaratalo, josta löytyy aivan kaikki jota eläinperheessä voidaan tarvita, edullisesti! 

 

Lemmikit ovat useimmille todella tärkeitä perheenjäseniä. Lahjan voit ostaa lähisukulaisenkin, tai ystävän lemmikille jos näin haluat. Lemmikin muistaminen on aina ihana teko. Toivottavasti sait paljon ideoita kissasi hemmotteluun. <3

*Mainoslinkki